ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

19 Μαρ 2013

Μη διστάσεις! Κάνε αυτό που ο λαός σου θέλει! Αλλιώς θα χάσεις και θα χαθείς!


Όχι οι Κύπριοι αδερφοί μας δεν είναι μόνοι τους. 

Μπορεί να μην έχουν δημογραφία ικανή να εκκινήσει από μόνη της μια σύντομη ανάκαμψη. 
Μπορεί να μην έχουν μια απλωμένη βιομηχανία στο λαβωμένο από τον πόλεμο και τις προδοσίες τόπο τους. 
Μπορεί οι πολιτικές ελίτ τους να συνωστίζονται στους προθαλάμους των διευθυντηρίων της Δύσης και στις δεξαμενές σκέψεις τους. Μπορεί οι πολιτικές τους ηγεσίες να φιλάνε το χέρι των πασάδων της Τουρκίας και της Ανατολής, υποτακτικά
Μπορεί ο οικονομικός βίος του νησιού, είναι ένα κτισμένο παλάτι με δομικά υλικά τα μαύρα και αφορολόγητα κεφάλαια μαφιόζων και τυχοδιωκτών από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. 

Έχουν όμως δύο σταθερές στην παγκόσμια ιστορία πολιτικές μεταβλητές.

 Την γεωπολιτική θέση και το γεωφυσικό κεφάλαιο! 

Αυτή τη γλώσσα πρέπει να μιλήσει ο Κυπριακός ελληνισμός, ο υπό πτώχευση Αναστασιάδης και όλοι εμείς, οι αλληλέγγυοι της Ελλάδας! Ναι, οι πολίτες αυτού του νησιού που το 2004 εκβίασαν τους εκβιαστές τους με το θαρραλέο ΌΧΙ στο προδοτικό σχέδιο Ανάν, σήμερα θα αποτολμήσουν έναν νέο σωτήριο και για αυτούς αλλά και για εμάς εκβιασμό.

Όχι, η Γερμανία και η Δύση δεν αντέχει να χάσει την επιρροή της στο νησί που δορυφορικά εποπτεύει τους ταραγμένους διαδρόμους της Μέσης Ανατολής. 
Όχι, η Γερμανία και η Δύση δεν αντέχουν να χάσουν τα αποθέματα σε φυσικό αέριο της Κύπρου και να δεχτούν ένα γενναίο πλήγμα στους προσοδοφόρους ενεργειακούς διαδρόμους.
Όχι, η Γερμανία και η Δύση δεν αντέχουν να δανειστεί μια ευρωπαϊκή χώρα από έναν άλλο πόλο, στέλνοντας την οικονομική της στρατηγική στο καλάθι των αχρήστων. 
Όχι, η Γερμανία και η Δύση δεν αντέχουν να ακούσουν ένα ΌΧΙ!

Ας τους το πούμε με όλη μας την οργή, με όλη μας την ελπίδα, με όλο το θράσος που κουβαλάμε από την Ιστορίας μας. Στο πίσω μέρος κρύβεται βέβαια η Τιμωρία. Η Τουρκία και οι επεκτατικές τις βλέψεις. Πόσα μέτωπα άραγε μπορεί να ανοίξει η Μέρκελ; 
Εγρήγορση και συμμετοχή σε όλες τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Κύπρο! Κανείς μας να μη λείπει. 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more